HOTEL EMILY

ΑΦΙΞΗ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Το δωμάτιο είναι διαθέσιμο για κάθε πελάτη μας από τις 14:00. Παρακαλείσθε την ημέρα της αναχώρησης να ελευθερώνετε το δωμάτιό σας μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι. Σε περίπτωση που θέλετε να αναχωρήσετε αργότερα, παρακαλείστε να μας ενημερώσετε, όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ενδεχομένως να υπάρχει χρέωση διημέρευσης. Υπάρχει δυνατότητα για γρήγορη αναχώρηση συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα που θα σας παρέχει ο υπάλληλος που βρίσκεται στην Υποδοχή. Η χρέωση για την διαμονή σας θα γίνει στην πιστωτική σας κάρτα.

ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Μπορείτε να προγραμματίσετε υπηρεσία αφύπνισης ενημερώνοντας την Υποδοχή από το προηγούμενο βράδυ.

Δώρο καλωσορίσματος

Δώρο καλωσορίσματος κατά την άφιξη σας στο δωμάτιο.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η ικανοποίηση και οι ανάγκες των πελατών ελέγχονται συνεχώς από την Διεύθυνση του Ξενοδοχείου. Υπάρχουν στην διάθεση σας ερωτηματολόγια για την καταγραφή της εμπειρίας της διαμονής σας.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Απευθύνεστε στην Υποδοχή για τιμές και διαθεσιμότητα από συνεργαζόμενο γραφείο. Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής οχήματος από τον χώρο του ξενοδοχείου.

ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ

Λαμβάνονται κατάλληλα μέτρα προς αποφυγή διακρίσεων για την πρόσβαση στο ξενοδοχείο και χρήση όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών, από Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες, Άτομα Τρίτης Ηλικίας καθώς και να μην υπάρχουν αποκλεισμοί λόγω φυλετικής καταγωγής, θρησκείας ή σεξουαλικού προσανατολισμού. Ο σεβασμός στον συνάνθρωπό μας θα μας κάνει να αισθανθούμε ακόμη καλύτερα κατά την περίοδο των διακοπών μας.

INTERNET

Υπάρχει δωρεάν ασύρματο Internet σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και τα δωμάτια. Εάν ζητηθεί κωδικός πρόσβασης αυτός είναι: alex-1234

ΚΑΡΤΑ ΚΛΕΙΔΙ

Εισάγετε την κάρτα-κλειδί στην εσοχή του ειδικού διακόπτη που βρίσκεται στον τοίχο, μπαίνοντας στο δωμάτιο, ούτως ώστε να ενεργοποιηθεί το ρεύμα (κεντρική παροχή ρεύματος του δωματίου). Όταν βγαίνετε από το δωμάτιο, παρακαλείσθε πάντα να παίρνετε την κάρτα κλειδί μαζί σας. Μην ξεχνάτε κατά την αναχώρησή σας να επιστρέφετε την κάρτα-κλειδί στην Υποδοχή.

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Τα κατοικίδια επιτρέπονται στο ξενοδοχείο μας. Οι ιδιοκτήτες τους θα πρέπει να μεριμνούν ώστε να μην επιβαρύνεται το έργο της καθαριότητας των χώρων και να μην προκαλείται όχληση στους υπόλοιπους επισκέπτες.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Παραλαμβάνετε το δωμάτιο σας κατόπιν προσεκτικής καθαριότητας όλων των χώρων, απολύμανσης και πλυσίματος κλινοσκεπασμάτων, καλυμμάτων στρωμάτων και μαξιλαριών, πετσετών, κουρτινών δωματίων και μπάνιου. Η καθημερινή καθαριότητα των δωματίων γίνεται έως τις 14.00. Περιλαμβάνει στρώσιμο κρεβατιών, άδειασμα σκουπιδιών, καθαριότητα μπάνιου και δαπέδων. Τα στρώματα μας είναι πιστοποιημένα υποαλλεργικά και απολυμαίνονται με ατμοκαθαριστή σε τακτική βάση. Ανάλογα τις ανάγκες σας διαθέτουμε και δεύτερη υπηρεσία καθαριότητας το βράδυ.

ΚΑΦΕ – ΜΠΑΡ

Το Καφέ Μπαρ  του ξενοδοχείου μας βρίσκεται στο ισόγειο και μπορεί να σας σερβίρει στον κήπο, στις ξαπλώστρες που διατίθενται στην παραλία, αλλά και στο δωμάτιο σας. Οι ώρες λειτουργίας είναι 8.00 – 22.00. Στο δωμάτιο σας θα βρείτε τιμοκατάλογο των ειδών που προσφέρονται.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ/ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Υπάρχει μονάδα κλιματισμού σε κάθε δωμάτιο. Για απορίες σχετικά με την χρήση της καλέστε μας στην Υποδοχή. Ο κλιματισμός του δωματίου διακόπτεται αυτόματα κατά το άνοιγμα παραθύρων και της πόρτας. Παρακαλούμε για χρήση της μονάδας με σεβασμό στο περιβάλλον. Η τοποθεσία μας δίπλα στην θάλασσα και ο νοτιοανατολικός προσανατολισμός του κτιρίου μας, προσφέρουν ιδανικές συνθήκες σχεδόν σε όλες τις εποχές.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Τα δρομολόγια των λεωφορείων που εξυπηρετούν το Αχλάδι είναι αναρτημένα στο πίνακα ανακοινώσεων στον χώρο της Υποδοχής. Δρομολόγια λεωφορείων online.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Για επιλογή άλλης ποιότητας μαξιλαριών, παρακαλώ απευθυνθείτε στην Υποδοχή.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Υπάρχει υπηρεσία για την μεταφορά σας στο αεροδρόμιο, το λιμάνι ή κοντινές περιοχές του ξενοδοχείου. (Με χρέωση). Παρακαλώ απευθυνθείτε στην Υποδοχή του ξενοδοχείου.

ΝΕΡΟ ΠΟΣΙΜΟ

Η ύδρευση της Σύρου παρέχεται κυρίως από μονάδα αφαλάτωσης. Στην Σύρο έχουν εγκατασταθεί ειδικές μονάδες από τις οποίες οι πολίτες μπορούν να παραλαμβάνουν πόσιμο νερό. Το νερό αυτό προέρχεται από βρόχινο ή αφαλάτωση θαλασσινού νερού, το οποίο μετά από επεξεργασία καθίσταται πόσιμο. Το καφέ μπαρ του ξενοδοχείου μας προμηθεύεται πόσιμο φυσικό νερό και πάγο που προέρχεται από τις πηγές του όρους Σύριγγα της Σύρου.

ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ

Οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες για τους πελάτες του ξενοδοχείου είναι χωρίς χρέωση.

ΠΑΙΔΙΑ

Είναι οι αγαπημένοι μας πελάτες. Κατά καιρούς διοργανώνουμε δράσεις που αφορούν τους μικρούς μας φίλους. Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει η δυνατότητα για προσθήκη παιδικού κρεβατιού κατόπιν κράτησης.

ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Υπάρχει δυνατότητα στάθμευσης σε παρακείμενο δημοτικό πάρκινγκ. Υπάρχει επίσης πρόσβαση αυτοκινήτου και δυνατότητα στάθμευσης σε ιδιωτικό μας χώρο για την εξυπηρέτηση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Παρακαλείσθε να κλειδώνετε το αυτοκίνητό σας και να μην αφήνετε διάφορα τιμαλφή μέσα σ’ αυτό. Το ξενοδοχείο δεν φέρει καμία ευθύνη, σε περίπτωση κλοπής, ενώ το όχημα σας βρίσκεται σταθμευμένο στον παρακείμενο χώρο στάθμευσης. Για εξυπηρέτησή σας, υπάρχει υπηρεσία οδηγού από και προς το χώρο στάθμευσης. Το ξενοδοχείο δεν φέρει καμία ευθύνη για αναδρομική παρατήρηση γρατζουνιών, βλαβών κλπ.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Από την μεριά μας πιστεύουμε ότι βασικός κανόνας για την προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί το τρίπτυχο Reduce – Reuse – Recycle, δηλαδή η ελαχιστοποίηση της χρήσης των πόρων (Reduce), η επαναχρησιμοποίηση των πόρων κατά το δυνατόν (Reuse) και Ανακύκλωση (Recycle). Προσπαθούμε να εφαρμόζουμε μέτρα όπως η διαλογή και ανακύκλωση των απορριμμάτων, η καλή συντήρηση των ενεργειακών εγκαταστάσεων, πρακτικές εξοικονόμησης νερού. Με την βοήθεια σας σίγουρα θα τα καταφέρουμε καλύτερα.

ΠΕΤΣΕΤΕΣ

Σκεφτείτε πόσοι τόνοι πετσέτες πλένονται καθημερινά άσκοπα και πόση ποσότητα απορρυπαντικού καταναλώνεται, το οποίο ρυπαίνει το νερό και γενικά το περιβάλλον. Σας αφήνουμε να αποφασίσετε για τα ακόλουθα: -Πετσέτες στο πάτωμα του μπάνιου, σημαίνει “αλλαγή” – Πετσέτες κρεμασμένες, σημαίνει ότι θα “ξαναχρησιμοποιηθούν”. Δεν επιτρέπεται οι λευκές πετσέτες του δωματίου να χρησιμοποιούνται στην παραλία. Εκτός της προγραμματισμένης καθαριότητας των δωματίων, εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε επιπρόσθετη παροχή αλλαγής πετσετών, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στην Υποδοχή. Μπορούμε επίσης να σας προμηθεύσουμε με πετσέτες θαλάσσης (κατόπιν αιτήματος).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΜΕΑ

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει δωμάτιο με όλες τις απαραίτητες διαρρυθμίσεις για ΑΜΕΑ. Επίσης υπάρχουν ράμπες για πρόσβαση αμαξιδίου σε όλους τους εξωτερικούς χώρους, στην παραλία και στο ισόγειο. Υπάρχει δυνατότητα για χώρο στάθμευσης οχήματος ΑΜΕΑ εντός του οικοπέδου του Ξενοδοχείου. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επίσης για την εφαρμογή «syros access point» την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε κινητή συσκευή για την εξυπηρέτηση σας και χρήσιμες πληροφορίες προσβασιμότητας στο νησί της Σύρου.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ – ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ – ΣΙΔΕΡΩΜΑ-ΡΟΥΧΩΝ

Στο ξενοδοχείο μας παρέχουμε υπηρεσία πλυσίματος ρούχων κατόπιν αιτήματος με συγκεκριμένα κόστη. Μπορείτε να μας αφήσετε το πρωί τα λερωμένα ρούχα και εμείς θα τα επιστρέψουμε καθαρά στο δωμάτιο σας την επόμενη ημέρα. Εάν χρειάζεστε στεγνό καθάρισμα, τα ρούχα σας θα επιστραφούν σε 2-3 ημέρες. Για ιδιαιτερότητες πλυσίματος, παρακαλούμε να ενημερώσετε την Υποδοχή. Αν χρειάζεστε σιδέρωμα, χρήση σίδερου και σανίδας σιδερώματος παρακαλούμε να επικοινωνήσετε σχετικά με την Υποδοχή.

ΠΡΩΙΝΟ

Ωράριο λειτουργίας: 8:15 – 11:30. Το πρωινό σερβίρεται στον κήπο. Εγγυόμαστε για την εξαιρετική ποιότητα και ποικιλία εδεσμάτων. Εάν επιθυμείτε το πρωινό στο δωμάτιο, παρακαλώ απευθυνθείτε στην Υποδοχή. Επίσης αν χρειαστείτε ειδικές συσκευασίες για την μεταφορά του πρωϊνού σας μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Μπορείτε να πάρετε το πρωϊνό σας πριν το κανονικό ωράριο λειτουργίας. Οποτεδήποτε σας είναι απαραίτητο, απευθυνθείτε από την προηγούμενη στην Υποδοχή, ώστε να φροντίσουμε να έχετε στην αναγκαία ώρα, το πρωινό σας. Ενημερώστε μας για δυσανεξίες, αλλεργίες ή ειδικές διατροφικές απαιτήσεις κατά την άφιξή σας.

ΡΕΥΜΑ

Ρεύμα 220 Volt.

ΤΑΞΙ

Για να καλέσουμε κάποιο ταξί για εσάς, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την Υποδοχή. Τηλέφωνα:

 • «Syros» Tαξί: 22810 88222
 • «Ερμής» Ταξί: 22810 84222

ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

Η εισερχόμενη αλληλογραφία σας, στέλνεται άμεσα στο δωμάτιό σας. H Υποδοχή αναλαμβάνει την αποστολή της αλληλογραφίας.

ΥΓΕΙΑ

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για κάθε τύπου αλλεργία που θα πρέπει να γνωρίζουμε αλλά και για κάθε βοήθεια ή ειδική υποστήριξη που χρειάζεστε και αφορά πρόβλημα υγείας. Εάν χρειαστείτε γιατρό, απευθυνθείτε στην Υποδοχή του ξενοδοχείου. Επίσης μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τα ανοικτά φαρμακεία. Φαρμακεία online.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Ωράριο λειτουργίας: 8:00 – 22:00. Μπορείτε να παραγγείλετε από όλα τα είδη του καταλόγου του καφέ μπαρ στο δωμάτιο σας. Επικοινωνήστε με την Υποδοχή για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ & ΦΥΛΑΞΗΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

Απευθυνθείτε στην Υποδοχή για να πληροφορηθείτε για την δυνατότητα και τρόπο μεταφοράς των αποσκευών σας. Και από δωμάτιο σε δωμάτιο. Επίσης υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την ασφαλή φύλαξη των αποσκευών σας.

ΥΠΟΔΟΧΗ

H Υποδοχή του ξενοδοχείου μας είναι ανοικτή επί 24 ώρες.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ

Εάν χρειαστείτε προσωρινά έναν υπολογιστή για να εξυπηρετηθείτε, απευθυνθείτε στην Υποδοχή για να σας το παραχωρήσουν. Για εκτυπώσεις, φαξ, σαρώσεις, θα εξυπηρετηθείτε από υπάλληλο στην Υποδοχή.

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ

Απευθύνεστε στην Υποδοχή, εάν κάπου δυσκολεύεσθε στην χρήση του. Για τον τρόπο λειτουργίας υπάρχει έντυπο μέσα σε αυτό. Το ξενοδοχείο δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια τιμαλφών μέσα από το δωμάτιό σας. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα χρήσης κεντρικού χρηματοκιβωτίου περιορισμένου ωραρίου πρόσβασης. Για πληροφορίες, απευθυνθείτε στην Υποδοχή.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ – ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την Υποδοχή, όπου θα σας πληροφορήσουν για πολλές όμορφες περιοχές που μπορείτε να επισκεφτείτε. Μπορούμε να σας προτείνουμε πεζοπορικές διαδρομές και επισκέψεις στις παραλίες της Απάνω Μεριάς. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν παιδικές  και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες ρωτήστε μας στην Υποδοχή.

Χρήσιμα Τηλέφωνα

 • Αστυνομία: 100 & 2281096100
 • Αερολιμένας: 2281079542 & 2281079544
 • Κ.Ε.Π. Ερμούπολης: 2281361300
 • ΚΤΕΛ: 2281082575
 • Λιμεναρχείο: 2281088888 & 2281082690
 • Νοσοκομείο Σύρου: 166 & 22813 60500
 • Πυροσβεστική: 199 & 2281087383
 • «Syros» Tαξί: 22810 88222
 • «Ερμής» Ταξί: 22810 84222
 • Φιλοζωική Ομάδα Σύρου: 6987177808
 • Ομάδα πεζοπόρων Σύρου: 6981990399

!! ΦΩΤΙΑ – ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ !!

ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ: Σε περίπτωση φωτιάς ή έκτακτης ανάγκης, ο χώρος συγκέντρωσης και πλέον ασφαλής, καθορίζεται η παραλία μπροστά από το κτίριο του ξενοδοχείου.

Αγαπητοί Πελάτες,

 1. Όταν αντιληφθείτε φωτιά, αμέσως καλέστε την Υποδοχή.
 2. Πατήστε το κουμπί κινδύνου.
 3. Εάν ακούσετε την σειρήνα, τότε:
  1. Προχωρήστε προς την πιο κοντινή σκάλα ή έξοδο κινδύνου.
  2. Κλείστε την πόρτα του δωματίου φεύγοντας.
  3. Μην σταματήσετε πουθενά χωρίς σοβαρό λόγο.
  4. Συγκεντρωθείτε στα Σημεία Συγκέντρωσης στην παραλία.

Εάν είναι αδύνατη η πρόσβαση στην έξοδο κινδύνου, μείνετε στο δωμάτιό σας, κλείστε οποιαδήποτε χαραμάδα της πόρτας με βρεγμένες πετσέτες. Ανοίξτε το παράθυρο ή βγείτε στο μπαλκόνι για καθαρό αέρα και ζητήστε βοήθεια. Σας παρακαλούμε πριν κοιμηθείτε, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε την έξοδο κινδύνου καθώς επίσης και τους κανόνες διαφυγής.

Μέσα στα δωμάτια απαγορεύεται η χρήση πηγών θερμότητας ανοιχτής φλόγας όπως καμινέτα, γκαζιέρες κλπ.

Στους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου δεν επιτρέπεται το κάπνισμα.