Skip links
Τοποθεσία

Υπηρεσίες

Τοποθεσία

Άφιξη

Το δωμάτιο σας είναι διαθέσιμο από τις 14:00.

Ωστόσο, δεδομένου ότι η ώρα άφιξης των πλοίων είναι νωρίτερα και μέχρι να ετοιμαστεί το δωμάτιό σας, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στη διπλανή Βάρη ή να απολαύσετε ένα καφέ ή έναν χυμό στην αυλή μας ή κάτω από την ομπρέλα σας στην παραλία και -γιατί όχι- να κάνετε την πρώτη σας βουτιά στη θάλασσα.

Παραλαμβάνετε την κάρτα-κλειδί και ενημερώνεστε από το προσωπικό μας για όλες τις παροχές του Emily, καθώς και για τις επιλογές ψυχαγωγίας που έχετε στο νησί.

Elena 1 2017 05 03 1916 C0054 000000
Ibaritakis Hotel Emily Reception 34 8767
Το νησί

Αναχώρηση

Θα χρειαστεί να ελευθερώσετε το δωμάτιό σας μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της ημέρας που αναχωρείτε. Σε περίπτωση που θέλετε να αναχωρήσετε αργότερα, θα χρειαστεί να μας το ζητήσετε εγκαίρως ώστε να σας ενημερώσουμε αν υπάρχει δυνατότητα τη συγκεκριμένη μέρα. Ενδεχομένως να υπάρχει χρέωση διημέρευσης. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα γρήγορης αναχώρησης, αρκεί να μας έχετε ενημερώσει από την προηγούμενη μέρα.

Σε κάθε περίπτωση, και δεδομένου ότι η συνήθης ώρα αναχώρησης των πλοίων είναι το απόγευμα, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν φύλαξης των αποσκευών σας, σε ειδικό χώρο του ξενοδοχείου μας.

Χρεώσεις

Η χρέωση για την διαμονή σας γίνεται στην σας κάρτα που μας έχετε υποδείξει ή με μετρητά, όπως έχει διαμορφωθεί και συμφωνηθεί για κάθε κράτηση. Οι επιπλέον χρεώσεις γίνονται αυτόματα στην κάρτα. Δείτε στις επιμέρους παροχές και υπηρεσίες μας, ποιες είναι δωρεάν και ποιες με φιλική επιπλέον χρέωση.

Elena 1 2017 05 03 2019 C0107 000000
Ibaritakis Hotel Emily Reception 2 8729

Παροχές μονάδας

Δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους, την παραλία και τα δωμάτια. Ο κωδικός πρόσβασης είναι: alex-123

Μπορείτε να αφήσετε το όχημά σας στο παρακείμενο δημοτικό πάρκινγκ. Αν και το νησί θεωρείται ασφαλές έναντι κλοπών, καλό είναι να το κλειδώνετε και να μην αφήνετε διάφορα τιμαλφή μέσα. Η στάθμευση γίνεται με δική σας ευθύνη καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα φύλαξης εκ μέρους μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, υπάρχει υπηρεσία οδηγού από και προς το χώρο στάθμευσης.
 
Επίσης, για την εξυπηρέτηση ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ), υπάρχει δυνατότητα πρόσβαση αυτοκινήτου και στάθμευσης σε ιδιωτικό μας χώρο, στο ίδιο επίπεδο με το δωμάτιο.

Κατά την άφιξή σας, σας ενημερώνουμε για τις παροχές και τις υπηρεσίες μας. Εσείς μας λέτε τις ειδικές απαιτήσεις και ανάγκες σας (αλλεργίες, προβλήματα υγείας που χρήζουν ειδική διαχείριση, κοκ) κατά τη διαμονή σας και μαζί συζητάμε πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα, ανάλογα με τη δυνατότητά μας.

Επίσης, είμαστε στη διάθεσή σας ολόκληρο το 24ωρο, από κοντά ή με τον αριθμό τηλεφώνου που σας γνωστοποιούμε κατά την άφιξή σας, για κάτι που θα έκανε τη διαμονή σας πιο ξεκούραστη ή πιο ενδιαφέρουσα, εφόσον είναι εφικτό.

Για την ασφάλεια των πολύτιμων αντικειμένων σας και δεδομένου ότι το ξενοδοχείο δε φέρει ευθύνη για τυχόν φθορές ή απώλειες, σας διαθέτουμε το κεντρικό χρηματοκιβώτιο του ξενοδοχείου, κατόπιν συνεννόησης. Επίσης, υπάρχουν μικρά χρηματοκιβώτια μέσα στα δωμάτια.

Στο δωμάτιο, στον κήπο, για να το πάρετε μαζί σας, σε ειδική ώρα! Επιλεγμένα υλικά εποχής, χειροποίητες παρασκευές, προσωποποιημένο μενού. Προτείνουμε να το απολαύσετε στον κήπο από τις 8:15’ μέχρι τις 11:30’ το πρωί.

Εάν επιθυμείτε μια επιπλέον υπηρεσία καθαριότητας ή να παραγγείλετε στο δωμάτιο σας κάτι από τον κατάλογο του καφέ-μπαρ, οι ώρες εξυπηρέτησης είναι 8:00–22:00. Ωστόσο, για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε μέσα στο δωμάτιο, το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, καλώντας στον αριθμό που σας δίνεται κατά την άφιξή σας.

Στο ισόγειο του Emily, ακριβώς δίπλα από τη ρεσεψιόν μπορείτε να έχετε καφέ, χυμούς, αλκοολούχα και μη ποτά και ευφάνταστα κοκτέιλ ή κάποιο σνακ. Μπορείτε να το πάρετε στη βόλτα σας ή να σας το σερβίρουμε στον κήπο, στις ξαπλώστρες της παραλίας ή στο δωμάτιο σας. Απολαύστε κάτι δροσιστικό την ημέρα ή ένα χαλαρωτικό ποτό το βραδάκι, ακούγοντας τον παφλασμό της θάλασσας!

Οι ώρες λειτουργίας του καφέ‑μπαρ είναι 08.00–22.00. Στο δωμάτιο σας θα βρείτε τιμοκατάλογο των ειδών που προσφέρονται.

Το νερό στο μπάνιο του δωματίου σας δεν είναι πόσιμο, καθώς η κεντρική ύδρευση της Σύρου παρέχεται από μονάδα αφαλάτωσης θαλασσινού νερού. Είναι όμως απολύτως ασφαλές για την προσωπική σας υγιεινή.

Όσο για πόσιμο νερό και παγάκια, έχουμε επιλέξει να εμπιστευτούμε και να συνεργαστούμε με την τοπική εταιρεία Σύριγγας που προμηθεύει τις ειδικές δεξαμενές του Emily με πιστοποιημένο νερό. Το νερό αυτό συγκεντρώνεται με μη βίαιους τρόπους (τρεχούμενο και όχι αντλούμενο) από τη φυσική πηγή της ομώνυμης περιοχής, με σεβασμό στο περιβάλλον. Φυσικά, διαθέτουμε και εμφιαλωμένο νερό, εφόσον το επιθυμείτε, με ειδική χρέωση.

Έχουμε μεριμνήσει να υπάρχουν δύο ξαπλώστρες κάτω από ομπρέλα, για κάθε δωμάτιο. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για τους πελάτες μας. Ένας άνθρωπός μας βρίσκεται πάντα στην παραλία για να εξυπηρετήσει τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας και να σας σερβίρει τα προϊόντα του καφέ-μπαρ.

Εάν χρειαστείτε προσωρινά υπολογιστή, μπορούμε να σας παραχωρήσουμε έναν, χωρίς χρέωση. Για εκτυπώσεις, αποστολή φαξ, σαρώσεις, φωτοτυπίες, θα εξυπηρετηθείτε άμεσα από το προσωπικό της Υποδοχής.

Η εισερχόμενη αλληλογραφία ή τυχόν δέμα σας, στέλνεται άμεσα στο δωμάτιό σας. Επίσης, αναλαμβάνουμε την αποστολή της αλληλογραφίας ή δέματος σας μέσω κανονικού ταχυδρομείου ή κούριερ

Εάν παρ’ ελπίδα χρειαστείτε γιατρό, το προσωπικό μας μπορεί να σας βοηθήσει άμεσα να βρείτε γιατρό, να καλέσει το ΕΚΑΒ ή να σας μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου. Επίσης, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε τα ανοικτά φαρμακεία του νησιού που λειτουργούν σε κανονικά ωράρια ή διημερεύουν/διανυκτερεύουν.

Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε τις αποσκευές σας κατά την άφιξη και την αναχώρησή σας. Επίσης, διαθέτουμε ειδικό χώρο όπου οι αποσκευές σας μπορούν να παραμείνουν από την ώρα που θα αφήσετε το δωμάτιό σας μέχρι την ώρα που θα αποχωρήσετε από το ξενοδοχείο.

Όταν κάνετε την κράτηση, μπορείτε να μας ενημερώσετε ότι επιθυμείτε να σας παραλάβουμε από το λιμάνι ή το αεροδρόμιο με δικό μας όχημα, με φιλική χρέωση. Αντιστοίχως, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε μετακίνησή σας, με δικό μας όχημα. Ακόμα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε δωρεάν να καλέσετε ταξί ή να βρείτε ένα δρομολόγιο των λεωφορείων του νησιού, αναζητώντας το βολικότερο για εσάς από τον πίνακα που είναι διαρκώς αναρτημένο στον χώρο της Υποδοχής.

Συνεργαζόμαστε με αξιόλογο γραφείο και μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τιμές και διαθεσιμότητα για αυτοκίνητο και μηχανάκι. Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής του οχήματος από τον χώρο του ξενοδοχείου.

Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου η τάση του ρεύματος είναι 220V. Εάν οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές σας έχουν διαφορετική ρύθμιση, σας παρέχουμε μετασχηματιστές. Δεν παρέχεται ηλεκτρικό ρεύμα στις ξαπλώστρες της παραλίας, προκειμένου για τη λιγότερη δυνατή διατάραξη του φυσικού τοπίου. Εναλλακτικά, μπορείτε να φορτίσετε το κινητό ή το τάμπλετ σας στον χώρο της Υποδοχής ή σε ειδικά σημεία στον κήπο του Emily.

Παροχές δωματίων

Υπάρχει σε κάθε δωμάτιο, καθώς και τηλεκοντρόλ για τις προσωπικές σας ρυθμίσεις. Ο κλιματισμός του δωματίου διακόπτεται αυτόματα κατά το άνοιγμα παραθύρων και της πόρτας, ως μέτρο σεβασμού προς το περιβάλλον. Άλλωστε η τοποθεσία του ξενοδοχείου προσφέρει ιδανικές φυσικές συνθήκες θερμοκρασίας σχεδόν όλες τις εποχές.

Είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στη σχολαστική καθαριότητα όλων των χώρων του ξενοδοχείου και ιδιαίτερα των δωματίων. Όταν πρωτομπαίνετε στο δωμάτιό σας, να είστε σίγουροι ότι όλα τα υφάσματα και οι επιφάνειες έχουν προσεκτικά καθαριστεί και απολυμανθεί ειδικά για την άφιξή σας. Επίσης, τα στρώματα είναι πιστοποιημένα υποαλλεργικά και απολυμαίνονται με ατμοκαθαριστή τακτικά.

Η καθημερινή καθαριότητα των δωματίων γίνεται έως τις 14.00. Περιλαμβάνει στρώσιμο κρεβατιών, άδειασμα σκουπιδιών, καθαριότητα μπάνιου και δαπέδων. Επιπλέον, διαθέτουμε υπηρεσία δεύτερης καθαριότητας το απόγευμα, εάν μας το ζητήσετε εγκαίρως.

Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, καθώς και σαφείς οδηγίες χρήσης του. Εάν και πάλι δυσκολεύεστε να το θέσετε σε λειτουργία, το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας να σας βοηθήσει. Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι το ξενοδοχείο δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια τιμαλφών μέσα από το δωμάτιό σας. Επίσης, υπάρχει επίσης η δυνατότητα χρήσης κεντρικού χρηματοκιβωτίου, κατόπιν συνεννόησης.

Σαμπουάν, αφρόλουτρο, οδοντόβουρτσα, σκουφάκι, λίμα, σετ ραπτικής κλπ.

Ibaritakis Hotel Emily A5 25 8684
Ibaritakis Hotel Emily A4 21 8713

Δυνατότητες κατόπιν συνεννόησης

Για την προστασία του περιβάλλοντος από την άσκοπη κατανάλωση νερού που ολοένα και μειώνεται στον πλανήτη μας, αλλά καιαπορρυπαντικού που τελικά  ρυπαίνει τη θάλασσα, ακολουθούμε έναν κανόνα με τον οποίον σίγουρα συμφωνείτε: Πετσέτες στο πάτωμα του μπάνιου, σημαίνει «αλλαγή», ενώ πετσέτες κρεμασμένες, σημαίνει «θα ξαναχρησιμοποιηθούν».

Για την ασφάλειά σας, δεν επιτρέπεται οι λευκές πετσέτες του δωματίου να χρησιμοποιούνται στην παραλία. Ωστόσο, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με πετσέτες θαλάσσης.

Στα δωμάτια υπάρχει ένας σταθερός τύπος, ωστόσο στην ιματιοθήκη μας υπάρχουν εναλλακτικοί τύποι, για όποιον έχει διαφορετικές προτιμήσεις στον ύπνο.

Όλα τα δωμάτια του ισογείου διατίθενται κατά προτεραιότητα σε άτομα με αναπηρία, για τη διευκόλυνση της διαμονής τους. Ειδικά για άτομα με κινητικά προβλήματα, έχουμε διαμορφώσει ένα συγκεκριμένο δωμάτιο με όλες τις απαραίτητες προσαρμογές στον κυρίως χώρο και στο μπάνιο. Επίσης, υπάρχουν ράμπες για πρόσβαση αμαξιδίου σε όλους τους εξωτερικούς χώρους, στην παραλία και στο ισόγειο του Emily. Υπάρχει δυνατότητα στάθμευσης οχήματος ΑμεΑ εντός του υπαίθριου χώρου του ξενοδοχείου, σε απόσταση αναπνοής από τα δωμάτια.

Αναλαμβάνουμε να σας ξυπνήσουμε την ώρα που θα μας υποδείξετε, αρκεί να μας ενημερώσετε από το προηγούμενο βράδυ.
Παρέχουμε υπηρεσία καθαρισμού ή/και σιδερώματος ρούχων με ανάλογη χρέωση. Μπορείτε να μας αφήσετε τα λερωμένα ρούχα το πρωί στη ρεσεψιόν και εμείς θα τα επιστρέψουμε καθαρά στο δωμάτιο σας την επόμενη ημέρα. Εάν χρειάζεστε στεγνό καθάρισμα, τα ρούχα σας θα επιστραφούν σε 2–3 ημέρες. Για ιδιαιτερότητες πλυσίματος, παρακαλούμε να ενημερώσετε μας εγκαίρως
Explore
Drag